033-4941303

Direct advies en afspraak maken

Reserveren

Maak online een afspraak

Speciaal voor
jouw haar

N

Geniet van een rustgevende behandeling

N

Persoonlijk en professioneel advies

N

Natuurlijke haarproducten

N

Specialist in haarkleuring

De kinderkapper in Leusden voor uw kind

De kinderkapper in Leusden is de perfecte plek om uw kind te laten knippen. Ongeacht welke leeftijd uw kind heeft, want kinderen van elke leeftijd kunnen hier geknipt worden. Heeft uw kind speciale wensen of heeft u zelf een bepaald model in gedachten? Dan gaat de kinderkapper in Leusden hier direct mee aan de slag. Uiteraard met veel geduld en alle tijd voor persoonlijke aandacht, want het is wel de bedoeling dat het een leuke ervaring wordt voor uw kind. Dat maakt de volgende knipbeurten namelijk aanzienlijk makkelijker en daar lopen we graag iets harder voor.

[custom-facebook-feed masonry=false num=1 cols=1 exclude=author,text,desc,sharedlinks,date,eventtitle,eventdetails,social,link,likebox loadmore=false disablelightbox=true]

Op zoek naar de leukste kapper voor het hele gezin?

Wat kunt u verwachten van de kinderkapper in Leusden?

Als kinderkapper in Leusden verwelkomen we u in een knusse en gezellige kapsalon, waardoor uw kind zich al snel beter op zijn of haar gemak voelt. De ervaring met het knippen van kinderen maakt uiteraard ook een flink verschil. Vindt uw kind het leuk om geknipt te worden door onze kapper, dan wordt het direct al een leukere ervaring immers.

Daarom hebben we een speciale setting voor kinderen. Kinderen van jongere leeftijden vervelen zich namelijk relatief snel. Daarom kunnen ze tijdens het knippen gewoon een kinderfilm kijken. Die afleiding maakt het ook makkelijker voor onze kinderkapper in Leusden, die inmiddels de meeste films al uit zijn hoofd kent en het daarmee ook nog spannender kan maken voor de kinderen.

Ervaring en expertise tegen aantrekkelijke prijzen

Het knippen van kinderen is een vak apart. Het is namelijk veel meer dan alleen haren knippen. Er komt persoonlijke aandacht bij kijken, net als entertainment om het leuk te houden en de kinderen bezig te houden tijdens het knippen. Al deze elementen komen samen bij onze kinderkapper in Leusden. Dat merkt u direct aan de gezellige ervaring en de kwaliteit van de knipbeurt, met aandacht voor de staat van het haar van uw kind. Maar u ziet het niet aan de prijzen, want de tarieven voor het knippen van kinderen zijn zo aantrekkelijk dat u direct een afspraak kunt maken om uw kind of kinderen te laten knippen door een expert.

Vandaag alvast een afspraak maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij de kinderkapper in Leusden? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen overleggen of een afspraak kunnen maken voor de knipbeurt voor uw kind. Ook kunt u gelijk online een afspraak maken.

Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons langskomen aan de Hamersveldseweg 26a in Leusden om een afspraak te maken voor een knipbeurt. Als kinderkapper in Leusden staan we klaar om kinderen van alle leeftijden weer van een prachtig kapsel te voorzien, en dat altijd in een prettige omgeving én tegen scherpe tarieven!